4G vahvistin kotiin tai toimistoon

Posted by admin on
4G vahvistin kotiin tai toimistoon

4G vahvistimen avulla saat 4G verkon toimimaan ilman häiriöitä ympäri maailmaa. Myamplifiersin sivuilta löydät jokaiseen verkkoon ja taajuusstandardiin sopivan 4G vahvistimen. Eri maissa on käytössä erilaiset LTE-taajuudet, yleensä eurooppalaisissa maissa taajuus on 1800 sekä 2600 MHz, mutta Yhdysvalloissa ja Kanadassa LTE-taajuusstandardit ovat puolestaan 1700 ja 700 MHz. Ei hätää, löydät tarpeeseesi varmasti sopivan vahvistimen Myamplifiersin valikoimasta.

Tehostaa 4G-yhteyksiä missä vain

Mikä sitten 4G vahvistin oikein on? Kyseessä on laite, joka pystyy tehostamaan 4G-yhteyksiä ja samalla varmistaa verkon kattavuuden ja luotettavuuden. Jos sinulla on tarvetta parantaa sekä 4G-yhteyksiä että äänipuheluita, kannattaa valita dualband malli, jonka avulla saa vahvistuksen sekä 850 että 1700 MHz:N taajuuksille kerrallaan ja lisäksi apua 2G-, 3G- ja 4G-yhteyksien vahvistamiseen eli äänipuheluihin ja nettiyhteyksiin. Tosin kyseinen versio sopii vain niihin maihin, joissa on käytössä 850 MHz:n taajuus ja joihin Suomi ei kuulu.

Miten löydät itsellesi sopivan vahvistimen. Myamplifiersin sivuilla on kolmivaiheinen hakulomake, johon täydennetään tarvittavat tiedot eli maa, kattavuus ja palveluntarjoajasi eli mobiilioperaattori ja sen jälkeen näet palveluntarjoajasi ikonin alla kaikki mallit, jotka takaavat paremmat yhteydet matkapuhelimeesi.

Saat signaalinvahvistimen postitse joko DHL:n tai FedEXin kuriiripalvelun kautta nopeasti ja luotettavasti kotiovellesi tai toimistollesi. Yleensä laite pystytään toimittamaan 3-7 työpäivän kuluessa. Kaikilla laitteilla on myös 30 päivän palautusoikeus eli mikäli 4G vahvistin ei ole sinun mieleesi tai se ei tuo tarpeeksi tehokasta vahvistusta, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin. 4G vahvistimen voi myös vaihtaa esimerkiksi toiseen tehokkaampaan vahvistimeen. Laitteilla on myös 2 vuoden takuu eli mikäli laite rikkoontuu, saat uuden tilalle tai ilmaisen korjauksen. Myamplifiers tarjoaa myös takuun alimmasta hinnasta eli mikäli löydät jostain muualta samanlaisen vahvistimen kuin heillä on myynnissä, mutta halvemmalla hinnalla, he lupaavat tarjota vastaavan tuotteen vielä edullisemmin.

Myamplifiersillä on tarjolla erilaisia 4G vahvistimia monenlaiseen tarpeeseen. Pienimmillä malleilla voi tehostaa esimerkiksi omakotitalojen, toimistojen ja kesämökkien 4G-verkkoa ja suurimmilla ja tehokkaammilla malleilla saa kuntoon jopa isojen supermarkettien, parkkipaikka-alueiden ja muiden isojen alueiden 4G-verkon. Sinun ei siis enää tarvitse kärsiä pätkivistä puheluista tai verkon hidastelusta, vaan voit saada asian kuntoon hankkimalla 4G-vahvistimen.

Valitse malli tehokkuuden mukaan

Kaikki Myamplifiersin vahvistimet ovat moderneja ja edustavat viimeisintä teknistä osaamista. Ne eivät vie toimistosta tai kodista paljon tilaa, vaan ne ovat tyylikkäitä, kevyitä ja pienikokoisia. Vahvistinpakkauksessa tulee kaikki mitä tarvitset laitteen asennukseen. Sinun ei tarvitse tilailla mitään lisäosia, vaan kaikki johdot, ohjeet ja antennit tulevat yhdessä ja samassa pakkauksessa. Asentamiseen ei tarvitse varata paljoa aikaa ja se onnistuu kaikilta, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta 4G-vahvistimien asentamisesta. Laitteissa on yleensä LCD-näytöt, jotka opastavat sinua asentamisessa. Näyttöjen kautta saat myös tietoa virheilmoituksista ja taajuuden vahvuudesta. 4G-vahvistimet eivät myöskään vie paljoa sähköä, sillä niissä on energiansäästötila. Ne pystyvät havaitsemaan, milloin verkkoa käytetään ja milloin ei. Kun verkossa ei ole dataliikennettä, ne vaipuvat lepotilaan, jolloin säästyy energiaa.

Ennen laitteen tilaamista sinun kannattaa miettiä tarkkaan, kuinka suurelle alueelle tarvitset vahvistusta. Laitteiden tehot on merkitty neliömetreinä, joten sinulla tulee olla tiedossa alue, jolle haluat vahvistuksen. Esimerkiksi kesämökillä voi olla hyvä, että puhelinta voi käyttää ilman hidastelemisia myös vaikkapa laiturinnokassa, jolloin kannattaa valita niin tehokas laite, että se kattaa myös piha-alueen. Voit aina kysyä lisätietoa ja apua Myamplifiersin henkilökunnalta, jotka auttavat mielellään oikean vahvistimen valinnassa.